Skip to content

Coneix Recuperem el paller-magatzem Casa Xirinell!

Un nou projecte crowdfunding de la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya

La família Figuera, de la Casa Xirinell, a Vilamitjana (Pallars Jussà), va perdre aquest estiu passat un paller i maquinària degut a un greu incendi.

La pèrdua econòmica fou molt elevada i els suposà un greu perjudici, en un any de crisi general provocada per la sequera i els increments de tots els preus. Ara no tenen els mitjans per a la reconstrucció de la nau, reparació i compra de la maquinària que es va cremar, i compra de menjar per al bestiar per aquest hivern.

El Toni Figuera i la seva germana Imma, a través de la Fundació Unió de Pagesos de Catalunya, ens demanen ajut per aconseguir 50.000 € via microaportacions voluntàries, i poder afrontar totes aquestes noves inversions.

Per mantenir l’activitat agrícola ramadera de l’explotació, per continuar la tradició de Casa Xirinell, fes la teva aportació via targeta o transferència en aquest formulari de Donatiu Puntual del nostre web.

Com saps, tots els donatius que fas gaudeixen de la condició de donatius a fundacions i per tant tens deducció fiscal a l’hora de fer la teva declaració de l’IRPF.

Via els nostres perfils socials d’Instagram i d’X, la Fundació anirà informant puntualment del grau d’assoliment de l’objectiu i de les fases del projecte d’inversió per recuperar el paller-magatzem, maquinària i aliment per al bestiar.

Un nou projecte social de: