Skip to content

Pren part-antic Fes-te amic o amiga de la pagesia

Per fer-te amic o amiga de la pagesia pots fer un donatiu puntual o bé formalitzar una adhesió en qualsevol de les modalitats anuals que et proposem més avall. En aquest cas, com a amic o amiga adherit, en el moment de renovació, sense cap compromís, pots decidir si continuar o no.

En aquest enllaç pots veure-hi el nostre modest i valuós ‘quadre d’honor’ de les organitzacions i persones que ja contribueixen a l’obra d’Amics Amigues de la Pagesia i han donat el seu consentiment a constar com a col·laboradores del projecte.

Independentment de les modalitats de donatiu puntual o adhesió anual, de vegades, davant de situacions catastròfiques sobrevingudes —incendis, riuades, temporals, fortes sequeres—, la FUPCAT és també una de les eines a través de la qual des de la pròpia pagesia executem projectes per paliar els danys greus ocasionats al territori i que imapacten la vida de tota la ciutadania. En aquestes situacions d’emergència posem en marxa crowdfundings concrets, que podràs trobar, si n’hi ha d’actius, en aquest enllaç.

Modalitats d’adhesió anual

Adhesió Personal (persones amigues)

Adhesió Corporativa (organitzacions amigues)